Naturklinikken

Hvorfor naturprodukter?

Flere og flere vælger og kræver fødevarer af høj kvalitet og standard. Vi har fået en større bevidsthed om, at den føde vi putter i munden har en betydning for vores helbred, velbefindende og udseende. Men vi optager næring med andet end vores tarmsystem. Når der kommer f.eks. en creme på huden, så optages den i kroppen, og de stoffer der er i cremen, uanset om de er gode eller skadelige, bliver optaget i blodbanerne og ført rundt i kroppen, lige som næringsstofferne vi indtager gennem munden.


Derfor er det også vigtigt at produkterne vi bruger til vores hud, er rene naturprodukter af høj kvalitet. Huden er et organ med mange vigtige opgaver, så det er vigtigt at den fungerer optimalt.


Byder vi vores kroppe for store belastninger af kunstige konserveringsmidler, farvestoffer, dufte og kemikalier mm. fra kosmetikprodukter og madvarer, så overbelaster vi vores krop og organer, og der kommer ubalancer, så kroppen ikke udrenser optimalt. Ubalancer ses tydeligt på huden som f.eks. bumser, tør hud, leverpletter, mørke rande og poser om øjnene, rynker, eksem, psoriasis m.m.. Husk på, at huden er det kroppens næststørste udskilleorgan.